Moeszakken  en Moeszakkinnen, we zijn weer begonnen! Na een ietwat roerige carnavalsjaar hopen we er komend jaar weer volle bak voor te kunnen gaan. We zijn dan ook maar alvast begonnen met de eerste vergadering met mijn kornuiten van het protocol; Grootvorst Alex, Adjudanten Wouter en Mark en Opper Egbert. Meteen grootse plannen gesmeed voor 11-11 bal wat prima aansluit op mijn motto wat ik afgelopen jaar al deelde: “komend jaar doen we alles dubbel”. Wordt vervolgd… (tip: teken bij het weekend van 13 november alvast wat confetti in je agenda).

In de tussentijd nog allerlei leuke dingen meegemaakt, al dan niet gerelateerd aan carnaval. De aller-allereerste veiling opgezet en succesvol afgerond. Een paar leuke klussen binnengehaald en afgerond. Afsluiting bij DAW, naar het EK met familie en vrienden en vele BBQ-‘s. Op Zomerkamp alvast een beetje bijgepraat met de ene en andere Moeszak en tot slot een verwachtte tweede plek in de zelf-georganiseerde EK Pool.

Natuurlijk vergeet ik de afsluiting van de jeugd niet. Normaal gesproken is die aan het eind van de carnaval, maar ja raar jaar etc huppeldepup: dus lekker in de zomer. Allemaal gehuld in zomerse sferen hebben de leden van de Huppelpupkes en de raad van 11 onder leiding van Prins Tijn I en Prinses Sanne II nog een rondje mogen maken op de prinsenwagen. Bijgestaan door het jeugdbestuur en Toeter mar Henne reden zij dwars door het Moesland met veel publiek langs de kant. Een aansluitende beachparty met BBQ maakte de dag compleet. Uit betrouwbare nar-achtige-bronnen kan ik bevestigen dat de dag meer dan geslaagd was. “Toch nog op de prinsenwagen!”.

Met de raad van 11 en jeugdbestuur nog een leuke rally gereden, waarbij Joost en ik veel lekkers kregen van de deelnemers. Dit was terug te zien in de uitslag.

Ook hebben we afgelopen periode de ouders van de prinses naar het Moesland gehaald. Velen hebben al uitgebreid naar binnen staan turen, al dan niet met de neus tegen de raam. Op het terrein van de oude Postduif. Zwaaien mag, toeteren niet (van de boa). Eens kijken of we daar net zo’n feest kunnen maken als in het verleden.

Tot slot hebben we al diverse gesprekken gevoerd met potentieel nieuwe raadsleden. Op 11-11 bal zullen we minimaal 1 nieuw lid voor de raad van 11 en MnM presenteren.

Voor nu allemaal een fijne vakantie en pas goed jezelf en elkaar. Prins Twan I