De voorbereidingen voor carnaval 2021 zijn in volle gang. Er wordt alweer hard gewerkt aan ons Moesblad, nieuwe foto’s zijn al gemaakt en stukjes geschreven. Het blijft bijzonder: terugblikken op zo’n fantastisch jaar en tegelijkertijd vooruit kijken naar…….ja waar naar eigenlijk? In ieder geval naar carnaval! Hoe dan ook. Want ook daar voor zijn we achter de schermen al druk bezig, met diverse scenario’s. Want wat zal er tegen die tijd mogen? De laatste aangescherpte maatregelen hebben dat uitzicht niet verbeterd, maar we gaan toch kijken wat er wèl kan. Zo zit een Moeszak nou eenmaal in elkaar.

Let op, hier volgt een teaser: we hopen nog dit jaar een tipje van de sluier te kunnen doen oplichten en jullie alvast mee te nemen in onze plannen. Toch iets met een optocht…..???

Maar eerst natuurlijk Kerst. Alle Flappies weer in de pan en lekker gourmetten. Dit jaar een heerlijke derde Kerstdag op zondag om lekker uit te buiken, want wat kan zo’n konijn groeien als je hem flink voeiert hè.

Maar ook genieten van De Grote Kerstshow natuurlijk. Ook weer zoiets: kijken wat WEL kan. Zet hem op guys. #ikdoemee

Verder nog niet heel veel te melden dus. Even afwachten maar op 2021, met nog wat vragen:

– kunnen we een feestje bouwen?

– en met hoeveel mensen?

– en moet dat thuis? Of…??

– wat bedoelt die vogel nou weer met zijn optocht?

– wat als door al dat verzetten Pasen en Pinksteren op één dag vallen, moet ik mijn kinderen dan echt mee naar Euro Disney nemen in een roze limousine met K3 en Enzo Knol?

– hoe ziet zo’n online pronkzitting eruit?

– kunnen we toch een rondje op de prinsenwagen?

– zou er een Moeskoningin gekozen worden?

– waar zal de prins werken in 2021? Lees meer…

– is de petozzi wel op tijd klaar

– zit er wel voldoende behangplak in dat vaccin?

– kömt ut echt zoewès ut kömt?

Heel veel vragen dus, maar allemaal met groot uitroepteken. Gas op op dieje prei, want als je zelf niks doet gebeurt er ook niks!

Tot snel,

Prins Twan I