Lieve Moeszakken en nog lievere Moeszakinnen, wat hebben wij een fantastische carnaval gehad. Maar hoe anders gaat dat komend jaar zijn: dat weet momenteel nog niemand precies. We weten wel dat we er alles aan zullen doen om zoveel mogelijk confetti te verspreiden waar mogelijk, maar uiteraard alleen binnen de perken want gezondheid staat voorop. In een haffel confetti kun je jezelf lelijk verslikken. Mooie bewustwording om de woorden van een oud-voorzitter nog maar eens te herhalen: carnaval is het allerbelangrijkste van alle bijzaken.

Deze week ontvingen we natuurlijk allemaal het bericht dat er dit jaar geen optocht zal zijn. Een moeilijk maar wijs besluit. Eerste vraag van onze Lars uit de jeugd raad van 11: mogen we dan niet op de prinsenwagen? Uhhhh……neee…….niet met optocht….uhhhhh…. #NotHappy

Geen 11-11 bal zoals we gewend zijn: maar zeker wel een opening van het nieuwe seizoen, we gaan een online versie vrijgeven. Stel de videorecorder maar alvast in op zaterdagavond 11 over 11.
Geen 11-11 bal bij de jeugd in De Raaf: maar wel een online uitzending met onthulling van nieuw jeugdprinsenpaar! Stel de videorecorder maar alvast in op 11-11 om 11 over 1.
Geen pronkzitting in een volle Phoenix: maar er wordt wel gekeken naar een alternatieve variant.
Komt er dan wel een carnavalskrant: Jazeker, maar waarschijnlijk in iets aangepaste vorm.
Geen hofkapel om naar te luisteren: zeker wel! CD’s nog steeds te koop bij oa Bento!
Geen optocht dus……: nee, maar wellicht toch een rondje met de prinsenwagen!!??….Lars!??

Veel dingen blijven dus nog onzeker. Maar één ding staat wel vast: we doen er alles aan om zoveel mogelijk wel door te laten gaan! Kijken wat er wel kan, in plaats van kijken wat er niet kan. Uiteraard met ons GBV (Gezond Boeren Verstand).

Want carnaval is en blijft het ALLERBELANGRIJKSTE van alle bijzaken.

Stay safe, alaaf you.

Prince Twan the First